Gå til hovedindhold
Du er her:

Træning og genoptræning

Ønsker du at søge om træning eller genoptræning skal du kontakte visitationen på tlf. 45 97 30 81 tlf. tid 09.00 til 12.00 mandag til fredag.

Ambulant træning

Målet med den ambulante træning er at du genvinder dine tabte eller nedsatte funktioner/færdigheder, eller om nødvendigt ydes relevante hjælpemidler. Ved første besøg vil der blive taget stilling til om du skal træne på hold eller individuelt. Sammen laver vi en plan for hvad du skal opnå.

Møllebo
Træningscenter Møllebo
 • Hvor foregår genoptræningen?

  Den ambulante genoptræning foregår for de fleste på Møllebo.

  For nogle få vil det foregå på Fortunen.

  Det vi fremgå af indkaldelsen hvor

 • Hvornår kan man starte forløbet?

  Borgere som har behov for genoptræning efter Sundhedsloven vil efter udskrivelse fra hospitalet blive kontaktet og træningen skal påbegyndes inden for 7 kalenderdage. 

 • Hvor mange gange?

  Antallet af gange bliver fastlagt af en visitator ud fra en individuel vurdering. Træningsforløbet kan afkortes hvis enten målet er nået eller hvis terapeuten vurderer at der ikke er træningspotentiale.

 • Er der mulighed for kørsel?

  Hvis du ikke er i stand til selv at komme til træningscenteret, kan der bevilges kørsel. I nogle tilfælde vil der være en egenbetaling.

 • Hvad hvis jeg bliver syg og må aflyse træningen?

  Ved sygdom skal der meldes afbud senest samme dags morgen på mailadressen: traeningsenheden@ltk.dk eller pr. telefon. Husk at oplyse navn og hvor du træner.